zelite blizance

Želite blizance?

Znate kako to ide – kad imate bebu, nepoznati ljudi, naročito ako su stariji, imaju običaj zaustaviti vas u šetnji i zapodjenuti razgovor. Tako je i mene jučer zaustavio neki gospodin dok sam bila u šetnji s bebom. Odmah me upitao je li mi to prvo dijete. Kad sam mu odgovorila potvrdno, postariji gospodin smjelo je prokomentirao kako sljedeći put trebam roditi blizance i tako u jednom potezu proširiti obitelj. I onda je počeo objašnjavati tehniku pravljenja blizanaca… Zamislite samo, nepoznati gospodin u poznim 60-ima zaustavlja me na ulici da bi mi opisao seksualne tehnike kojima se dobiju blizanci! To moram podijeliti s vama…

Gospodin, dakle, tvrdi da se to postiže dugotrajnim seksualnim odnosom te višestrukim vaginalnim orgazmima. Odmah da se razumijemo, ne izgleda kao nekakav seksualni predator. Ne znam kakav je bio u mladosti, ali sada je odavao dojam ugodna gospodina sa „stručnim“ iskustvom na specifičnom polju medicine. Prije nego što smo krenuli na temu, predstavio se kao profesor (vjerojatno već umirovljeni) jednoga fakulteta (izostavit ću ime), govoreći da je upravo na tu temu jedna studentica kod njega pisala magisterij.

blizanciOn je tako spomenuo podatak da je u Švedskoj od ukupne populacije pomlatka njih 60 posto blizanaca! Taj sam podatak poslije provjerila na internetu i shvatila da je netočan. Naime u 2010. zabilježen je postotak od 2,8 posto blizanaca u toj zemlji. Istina je da taj broj raste, vjerojatno zbog toga što sve veći broj žena čeka do posljednjega trenutka pa se zatim podvrgava terapiji i umjetnoj oplodnji koja povećava mogućnost dobivanja blizanaca (ili više beba).

Znate li što mi je nakon toga objasnio?! Kegelove vježbe. Od svih ljudi, baš je mene našao da mi objasni Kegela?! Naravno, mogla sam mu ispričati da sam i sama pisala blog na tu temu, no morala bih mu onda najprije objasniti što je to blog.

Rekao mi je kako prilikom spolnog odnosa, u trenutku kad je partner na vrhuncu seksualnog uzbuđenja, žena treba stegnuti mišiće i tako njega (i sebe) dodatno stimulirati. Ona, prema tvrdnjama gospodina, treba nastaviti činiti isto i nakon što muškarac svrši kako bi održala njegovu erekciju. Tako se produljuje seksualni odnos i udvostručuje šansa za dobivanjem blizanaca.

Slušala bih ja još gospodina koji je odlučio uputiti me u tajne tantričkog seksa, ali nisam imala vremena. Morala sam se ljubazno ispričati i nastaviti svojim putem, prethodno obećavši da ću njegove savjete uzeti u obzir.

Pozdrav,

Lana

O autoru

Lana Orton

Farmaceut zalutao u IT. Majka, kćer, sestra, supruga. Pjeva, svira, piše i voli cijeli svijet. Bavi se ženskim intimnim zdravljem od 2011. godine.

Jedna misao o “Želite blizance?”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *