kada-je-dobro-imati-intimne-maramice-pri-ruci

Kada je korisno imati intimne maramice pri ruci?

Sigurna sam da vam je poznato koliko je važna ispravna higijena u održavanju zdravlja intimnog područja. No, često nam prilike ili okruženje ne dopuštaju da tijelu pružimo ono što mu je potrebno. Tada najčešće zahvaljujemo mami ili starijoj sestri što nas je naučila da ženska torbica uvijek mora sadržavati sve sitnice koje život znače i često su vrlo praktična rješenja nekih naših problema. Jedno od takvih pomagala su i intimne maramice – koje pomažu u održavanju higijene, čak i u slučajevima kad smatramo da je to gotovo nemoguće.

Evo nekoliko situacija u kojima intimne maramice donose spas…

Na putovanju

putovanjaBez obzira na to putujete li automobilom, autobusom, vlakom ili zrakoplovom, jeste li pustolovnog duha pa zemlju obilazite motorom ili pak više skloni sportu i preferirate bicikli, muka je uvijek ista – kako na putu održavati higijenu i osjećati se svježe cijeli dan. Imajte u vidu i to da se nakon duljeg sjedenja na jednome mjestu vaginalno područje ugrije i „upali“, pa postaje podložno tegobama kao što su gljivične infekcije ili poremećaj vaginalne flore.

Želite li njegovati mladenački duh i odlučujete se za ljetovanje u kampu prije negoli u hotelu? Bez brige, samo ne zaboravite spakirati intimne maramice i bit ćete spremni za duge noći uz logorsku vatru.

Sumnjivi toaleti

Često smo na putovanjima primorani koristiti toalete na benzinskim pumpama, u motelima, svratištima, hotelima s pola zvjezdice… A oni katkad izgledaju kao da nisu vidjeli sredstva za čišćenje dovoljno dugo da se nakon što izađete iz njega osjećate kao da vam je potrebna dezinfekcija cijelog tijela. Vrlo je važno da se u takvim uvjetima dobro osigurate kako biste izbjegli eventualni prijenos bakterija i tako se izložili riziku infekcija. Intimne maramice puno su efikasnije od uobičajena toaletnog papira, koji je često i sam izvor bakterija ako je dugo stajao u neurednom toaletu.

Ljetne vrućine

ljeto-u-graduSunčani dani na plus 40, gradske gužve, užurbanost na vrućem asfaltu, zagušljivi uredi i čekaonice… Tijelo se znoji, a znojenje intimnog područja, ma koliko normalno bilo, izuzetno je neugodno i osjećamo se nervozno i nesigurno. Higijenske intimne maramice mogu nam pomoći da se i pri visokim temperaturama osjećamo svježe i udobno – cijeli dan.

Menstruacija

tamponi i ulosciSigurna sam da ćete se složiti sa mnom kad kažem da je menstruacija najneugodniji osjećaj tijekom ljeta. Što god da odjenem, pitam se ocrtava li se uložak, stvara se osjećaj neugode, nervoze, osjećaj da mi se tkanina lijepi… Dakako da nisam najugodnija osoba za druženje tih dana. Često male stvari mogu popraviti dan, kao dašak svježeg vjetra i osjećaj čistoće koji možemo postići i nekoliko puta tijekom dana koristeći vlažne maramice za intimnu njegu… Dakle, maramice u torbu!

Nakon seksa

ljetnje-avantureVeć smo pisali o tome koliko je seks koristan. Redoviti orgazmi smanjuju rizik od srčanih smetnji i raka dojke, stimuliraju imunološki sustav, smanjuju menstrualne grčeve i rizik od depresije te snižavaju kroničnu razinu stresa. Toliko je razloga zašto se trebate prepustiti užitku s partnerom, a samo jedan od njih je manje koristan, a tiče se higijene. Ako ste avanturističkog duha, iskoristit ćete lijepo vrijeme da s dragim iskušate različite pozicije za ljubav u prirodi, automobilu, plaži, nogometnom terenu? Međutim, što nakon toga? Tuš vam, naravno, nije dostupan. Srećom, već smo zaključile kako je dobro i korisno uvijek uza se nositi intimne maramice kojima se možete jednostavno i brzo poslužiti, i za tren se osjećati svježe nakon nestašnih avantura.

Za čišćenje vaših igračaka

Multi-Gyn-IntiFreshOvdje ne mislim na barbike. Intimne maramice praktično su, a pritom i sigurno rješenje, za održavanje higijene vibratora, kuglica ili drugih seksualnih pomagala – što god da je vaš izbor. Jednostavno ih prebrišite maramicama prije i nakon korištenja i možete biti sigurni da se možete prepustiti uživanju bez straha od bakterijskih infekcija.

Koristite li vi intimne maramice? U kojim prilikama su vam prijeko potrebne?

Pročitajte više o Multi-Gyn proizvodima

O autoru

Lubily Online

Jedna misao o “Kada je korisno imati intimne maramice pri ruci?”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *