Prethodni postovi

testirajte-intimno-zdravlje Testirajte svoje intimno zdravlje! - Za vas smo razvile test koji će vam pomoći da utvrdite koja vas vaginalna tegoba muči i preporučiti vam odgovarajući preparat.
presek smokve Klitoris – sve što ne znate, a niste se usudili nikoga pitati - Ovaj put se hvatamo u koštac s malo poznatim činjenicama o klitorisu, dugmiću koji žensko tijelo šalje u ambis orgazma. Sve što niste znali o klitorisu, pročitajte u tekstu.
Djevojka Klamidija – koliko znamo o njoj - Klamidija je patogena bakterija koja se dobro razvija na sluznicama - vaginalna i analna sluznica, mokraćni kanal, usna šupljina, oko… Nije joj potrebno mnogo, lako se primi u slučajevima blago poremećene fiziološke flore.
majka doji bebu Mastitis - Mastitis je upala/infekcija tkiva dojke. Može nastati zbog začepljenja mliječnog kanala ili kao posljedica ulaska bakterija u kanal. Začepljenje se obično događa ako beba tijekom dojenja ne posisa sve pa se mlijeko u kanalu zgruša i sprječava istiskivanje novog mlijeka.
brushalter Sestrinske veličine grudnjaka - Sestrinske veličine grudnjaka zapravo znače da veličina košarica ostaje ista, iako se opseg grudnjaka i oznaka za veličinu košarica (slovo) mijenjaju.
Brak Brak bez seksa: partneri ili cimeri? - Najčešća predrasuda o brakovima bez seksa jest da su muškarci ti koji pate, a žene im samozadovoljno i pasivno-agresivno uskraćuju seks.
zena sa golim trbuhom Kako vaša težina utječe na plodnost - Pročitajte koje probleme imaju parovi sa začećem i koje to male promjene životnog stila mogu dati velike rezultate.
Roditelji Bebe i rutina, ili kako nam je internet promijenio roditeljstvo - Bebe su različite. Neke spavaju cijelu noć otkad se rode, a neke se bude noću do treće godine. Kako im doskočiti?
zbunjena zena “The vagina song” ili “kako upropastiti romantični trenutak” - Nekad se dogodi da me poneka pjesma ugodno iznenadi. Nekad ipak iznenađenje ne bude tako ugodno.
operaciona sala Plastična kirurgija – ispod pojasa? - Savršena linija, savršena koža, savršena obitelj. Čim ispadnemo iz definicije savršenog, borimo se svim snagama protiv tog nedostatka, po cijeni odbacivanja.
Pretilost Izgubite kilograme, poboljšajte seksualni život - Pretilost ne utječe na naš seksualni život samo na fizičkoj razini - ne smijemo zanemariti ni utjecaj na samopouzdanje.

Odgovori na sva intimna pitanja